Välkommen till Camps sommar!

Camps sommar

Upplev ett riktigt äventyr!

Vill du uppleva ditt livs äventyr och lösa vilda gåtor ihop med nya djur- och naturintresserade kompisar? Då är Real Camp Skånes Djurpark definitivt äventyret för dig.

Under sommaren 2017 samlar vi ett härligt lägergäng, mitt i vildmarken, som tillsammans ska lösa ett uppdrag. Ni har fyra dagar på er att ta er fram till målet och på vägen får ni hjälp av spännande ledtrådar! Det kommer att bli ett rejält test av vad din kropp och dina sinnen klarar av. Ett äventyr som du kommer att minnas långt framöver. Vågar du anta utmaningen!?

Bli en del av naturen, av det stora äventyret – Välkommen till Real Camp!

Alla äventyrslystna mellan 8-14 år är välkomna till vårt fyradagarsläger.

0
djurarter
väntar på dig
0%
upplevelse

DAGAR MED ÄVENTYR, LIVET I EN DJURPARK OCH MÖTE MED DJUR!

Äventyret börjar i basecamp, beläget högst upp i djurparken. Här lever och bor ni tillsammans i en tältby precis bland de vildaste djuren. Laga mat vid lägerelden och somna tillsammans under bar stjärnhimmel. Varje dag klurar ni tillsammans på ledtrådar som tar er vidare mot lösningen på ert spännande uppdrag. Längs vägen lär du känna nya lägerkompisar och kanske inte minst dig själv. Vågar du hänga med på kvällsvandring i Skånes Djurparks mörka skoga? Ta chansen att komma läskigt nära de vilda djuren i Skånes djurpark.

Häng med på ett fantastiskt äventyr.
Välkommen till Basecamp.

Några av aktiviteterna:

Vildmarks och Överlevnadsövningar
Klättring
Bågskytte
Vattenaktiviteter
Djurskötsel och djurkunskapsaktiviteter
Besök i parken
Plus massa andra aktiviteter…
Läs mer
om Skånes Djurpark

Om

skanedjurpark-logo

Skånes Djurpark är världens största djurpark för nordiska djur. Parken ligger i södra Sverige, i mitten av Skåne, på en yta på 100 hektar. En djurpark fylld med djur, natur och äventyr!

I Skånes Djurpark lever inte mindre än 75 olika djurarter! Några av de vilda djur du kan hitta här är björn, älg, lodjur, varg, kungsörn, järv och många, många fler. I Skånes Djurpark du även lära känna tamdjur så som linderödsgrisar, får, getter och kaniner.

Genom spännande och unika möten med djuren tillsammans med kunniga och engagerade djurvårdare kommer du lära dig mer om de nordiska djuren som huserar i Skånes Djurpark. Det finns alltid något att utforska i djurparkens vildmark, det är bara du och dina sinnen som sätter gränser för äventyret!

Du kan läsa mer om Skånes Djurpark och vårt arbete på www.skanesdjurpark.se

Anmäl dig!

Anmälan

Detta ingår:

  • Deltagande i äventyrslägret – Real Camp Skånes Djurpark
  • Frukost och lunch
  • Samtliga aktiviteter

Pris:

1 dag – 595 kr/person (aktiviteter, entré samt fika och lunch ingår här)

Packlista

Sakerna i nedanstående lista rekommenderar vi att du tar med dig till campet.
Du kan skriva ut packlistan med hjälp av knappen nedan.

Tips! Använd kängorna före lägret – nya kängor ger skavsår.

Skriv ut packlista

Program

Bra att veta

Real Camp Skånes Djurpark

Real Camp Skånes Djurpark är ett unikt djur- och äventyrsläger förlagt i parken och skogarna kring Skånes Djurpark. Lägret riktas mot ungdomar i åldern 8-11 som har ett intresse för äventyr, djur och natur. Vi vill erbjuda ungdomarna en upplevelse utöver det vanliga – en möjlighet att utmana sig själv och testa på saker och aktiviteter man normalt inte kommer i kontakt med i en fantastisk miljö samt ge möjligheten att skaffa nya vänner. Deltagarna kommer att delas in i grupper och lägret är uppbyggt på en story-telling, d.v.s. det finns en bakomvarande historia som leder deltagarna framåt mot målet. Tillsammans löser deltagarna knepiga problem relaterade till djur och natur, vissa ledtrådar får man när man klarat en uppgift andra är en aktivitet som man i gruppen ska genomföra. Varje grupp har en lägerledare som följeslagare och som även hjälper gruppen framåt.

Aktiviteter

Alla aktiviteter är förlagda i eller runtomkring parken. Exempel på aktiviteter grupperna ska ställas inför: • Djurskötsel • Heldagsaktiviteter i skog & mark • Samarbetsövningar • Kvällsvandring i djurparken • Klättring • Plus en massa andra roliga aktiviteter. Alla aktiviteter är säkrade av lägerledare och personal från Real Camp Skånes Djurpark.

Boende

Deltagarna kommer att bo tillsammans i basecamp. Varje dag utgår man härifrån. Det är här man samlas kring läger elden och delar med sig av sina erfarenheter var kväll. Det finns nattvakter med och sover för att säkerställa att deltagarna har det bra och känner sig säkra.

Mat

Alla måltider, frukost, lunch och middag samt mellanmål ingår i deltagaravgiften. Maten skickas ut till lägret och färdigställs av deltagarna och lägerledarna.

Försäkring

Deltagarna är försäkrade med olycksfallsförsäkring via Laer utbildning AB.

För familjen

Parken har massor med aktiviteter för familjen eller föräldrarna som känner att de vill vara på plats under lägret eller som kommer och släpper av ungdomarna. Besök www.skanesdjurpark.se för mer info.

Ladda ner info som PDF

Kontakt

Hej!
Jag heter Anneli och ansvarar för Real Camp Skånes Djurpark.

Tveka inte att kontakta mig om ni har några funderingar om campet och allt runt omkring det!

Telefon: 010-139 80 69
Mobil: 070-850 96 57
E-post: info@realcamp.se

Kolla gärna in våra andra camps